Faktuering og betaling:

Ved mindre opgaver fakturerer vi ved opgavens afslutning. Vi sender en faktura på arbejdstiden og materialeindkøb. Ved større opgaver bliver der indgået en særaftale, som er tilfredsstillende for begge parter.

Alle vores priser og gebyrer er synlige på vores hjemmeside. Hvis du som kunde er i tvivl om noget, der vedrører fakturering, kan du altid spørge vores projektleder, som vil være til rådighed. Vi afregner altid i hele timer, og vi fakturerer for mindst 2 timer. Parkering er ikke inkluderet i prisen og vil blive tilskrevet på din regning.

Vi fakturerer mindst for 2 timer. I den første halvanden time er der 30 min udkørsel inkluderet.

Du vil få tilsendt en faktura når opgaven er slut, og vi modtager kontant, mobilepay eller bankoverførsel.

Praktisk info

Vi befinder os i Sydmarken 32b, søborg. Vi udfører håndværksopgaver i hele Sjælland.

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for deres eget fag, med mange års erfaring, vi er ikke selv autoiseret for VVS og EL, men alle opgaver der kræver autorisation bliver udført i samarbejde med ML byg og installation. Cvr nr: 38853732

Vi rydder op efter os, så dit hjem efterlades pænt og ryddeligt. Vi sørger for at støvsuge for at fjerne det værste skidt, som støv og puds. Dog må du regne med, at du efterfølgende skal have en mere grundig rengøring.

Plumber man fixing kitchen sink
Carpenter

Større renoveringer og garanti​

Vi har mange års erfaring inden for totalrenovering. Vores projektleder vil i samarbejde med dig lave en præcis beskrivelse af hvordan og i hvilken rækkefølge arbejdet skal udføres. Vi sørger for, at du hele tiden er opdateret, så du kan følge udviklingen af byggeriet skridt for skridt.

Vi anbefaler altid, at vores kunder ringer og planlægger i god tid. Vi kan dog i akutte tilfælde tiltræde med kort varsel. Vores telefon er døgnåben for akutte opgaver.

Totalentreprisens fordel er, at du overlader alle processer til én person – totalentreprenøren. Du skal derfor kun kommunikere med én person, som du også afklarer alle beslutninger med.

Vi har en tømrer-, murer-, elektriker- og VVS-afdeling med kompetente og dygtige fagfolk med passion for deres håndværk. Dertil har vi også vores egne byggeledere, du trygt kan overlade koordineringen af dit byggeri til.

Vi har gennem de sidste +20 år arbejdet med mange byggerier og med mange forskellige håndværkere. Igennem denne tid har vi erhvervet de mest kyndige samarbejdspartnere, hvilket betyder at vi kan anbefale og inddrage alle faggrupper lige fra malere og fugemænd til gulv- og flyttemænd.

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for deres eget fag, med mange års erfaring, vi er ikke selv autoiseret for VVS og EL, men alle opgaver der kræver autorisation bliver udført i samarbejde med ML byg og installation.

Cvr nr: 38853732

Vi tilbyder altid garanti på alt udført arbejde. Du har en garantiordning på 150.000 kroner, som gælder i 3 år ved synlige fejl og mangler.

Ring til os på

+45 42 15 71 53

Send en mail på

info@jensen-installation.dk

Find os her

Århusgade 105, 2100 Østerbro

KUNDEANMELDELSER

trustpilot_black