Opsætning af belysning

Pris i hverdage

07:00 – 15:00

kr. 495/timen

15:00 – 24:00

kr. 649/timen

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Opsætning af belysning for private og erhverv

Med en elektriker fra Jensen Installation får du monteret dine lamper rigtigt første gang. Vi er nemlig eksperter i opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset om det drejer sig om belysning ude eller inde.

Vi hjælper dig således gerne, hvis du har en lampe, du gerne vil have monteret over spisebordet derhjemme eller monteret lyssensorer ved din virksomhed. Vi har mange års erfaring inden for opsætning af belysning og kan derfor hjælpe dig, uanset hvad det drejer sig om.

Vi hjælper også med placering af lyskilden
God belysning er vigtigt for den gode stemning i hjemmet såvel som effektiviteten og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt at tage de rette valg, når det kommer til placeringen af de lyskilder, du gerne vil have hjælp til at sætte op.

Det kan være en svær beslutning at tage. Er du derfor i tvivl, eller vil du gerne have vores professionelle besyv med ind over, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Vi har et stort og indgående kendskab til, hvordan belysningen bedst bliver sat op i forhold til stemning og udbytte.

Hvorfor få professionel hjælp til opsætning af belysning?

Selvom opsætning af belysning for nogen kan virke som en nem opgave, er det noget, man skal have viden om, inden man går i gang. Elektricitet er ikke noget at spøge med, da forkerte installationer kan resultere i kortslutninger og være skyld i brand.

Er du derfor ikke helt sikker på, hvordan du bedst monterer en ny lampe eller skifter en gammel ud med en ny, anbefaler vi altid, at du tager fat i en autoriseret elektriker. Det er langt bedre at være sikker på, at monteringen og installationen er sket korrekt, så du ikke behøver være bekymret.

Vores team af elektrikere er alle sammen uddannede og har solid erfaring inden for faget. Det sikrer, at du som kunde kan være sikker på, at monteringen sker korrekt.

Opsætning af belysning på hele Sjælland
Bor du på Sjælland, og har du brug fra et elektrikerfirma der kan hjælp til opsætning af belysning? Så behøver du ikke lede længe mere. Vi holder til i København, men er ikke bange for at køre langt. Vi kører derfor ud på hele Sjælland for at hjælpe både private og erhverv med at få opsat nye lyskilder.

Kontakt os derfor gerne, uanset om du holder til i København, Næstved eller Kalundborg. Vi sender altid gerne en elektriker afsted, så du kan få ordentligt lys ude og inde. Inden vi sender vores elektriker afsted, aftaler vi først en fast pris, så du ved, hvad den endelige pris kommer til at være. Det skaber den bedste forudsætning for et godt samarbejde.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har en lampe over bordet, du gerne vil have sat op, eller lyset udenfor skal skiftes ud. Der er ikke det, vi ikke vil hjælpe med!

Ring til os på

+45 50 35 08 36

Send en mail på

info@jensen-installation.dk

Find os her

Sydmarken 32b, 2860 Søborg

Derfor skal du vælge os

Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på dit projekt.

Byggegaranti

Vores byggegaranti gælder i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

En tilknyttet rådgiver

Med en fast rådgiver, slipper for at kommunikere og planlægge dit projekt med flere håndværkervirksomheder

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring

KUNDEANMELDELSER

trustpilot_black