Pris i hverdage

07:00 – 15:00

kr. 495/timen

15:00 – 24:00

kr. 649/timen

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kompetent elektrisk renovering for private og erhverv

Når du går i gang med en ombygning eller en renovering, er der som regel noget el-arbejde, der skal ordnes. Du må som udgangspunkt gerne selv tage dig af små elinstallationer, hvis du ved, hvad du har med at gøre. Dog er det langt det sikreste altid at alliere sig med en autoriseret el-installatør, da du dermed er sikker på, at det bliver gjort korrekt.

Hvor omfattende arbejdet bliver, kan være svært at sige på forhånd, da der altid er risiko for, at der dukker noget uventet op. Dog kan du gøre meget selv ved at kigge på plantegninger, hvis du allerede nu ved, hvilke installationer du gerne vil have lavet om, eller hvor mange nye, der skal tilføjes.

Inden vi går i gang med arbejdet, giver vi altid en pris på, hvad det kommer til at koste. Prisen bliver beregnet ud fra, hvor omfattende opgaven bliver. Dukker der noget uventet op under renoveringen, sørger vi naturligvis for at tage en snak med dig først, inden vi går i gang med at udskifte yderligere elektrisk installationer.

light-wooden-floor-white-brick-Scandinavian-kitchen
Electric Renovation

Få hjælp til el-renovering fra en autoriseret el-installatør

Skal du renovere din bolig? Eller måske et lokale i virksomheden? Og er det tid til at få skiftet elinstallationerne? Ved en renovering af især ældre lejligheder, huse eller kontor- og industribygninger kan det være en nødvendighed at få skiftet og renoveret nogle eller dele af elinstallationerne. Her er det meget vigtigt at alliere sig med kompetente håndværkere, så installationerne bliver lovlige og ikke er farlige.

Det behøver heller ikke nødvendigvis være i forbindelse med en renovering af hjemmet eller et lokale, at der skal ske en el-renovering. For har du fundet ud af, at de nuværende elinstallationer er ulovlige eller bare er så gamle, at det ikke længere kan vente, er en el-renovering naturligvis også relevant.

Hos Jensen Installation råder vi over dygtige elektrikere med mange års erfaring i branchen. Vi kan derfor hjælpe dig og sørge for, at processen bliver så problemfri som overhovedet muligt – og at elinstallationerne naturligvis er lovlige og sikre.

Ring til os på

+45 50 35 08 36

Send en mail på

info@jensen-installation.dk

Find os her

Sydmarken 32b, 2860 Søborg

Derfor skal du vælge os

Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på dit projekt.

Byggegaranti

Vores byggegaranti gælder i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

En tilknyttet rådgiver

Med en fast rådgiver, slipper for at kommunikere og planlægge dit projekt med flere håndværkervirksomheder

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring

KUNDEANMELDELSER

trustpilot_black