Pris i hverdage

07:00 – 15:00

kr. 495/timen

15:00 – 24:00

kr. 649/timen

Aftalt fast pris

Ønsker du en fast pris?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Moderne dørtelefon

En dørtelefon er smart, da den giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal have adgang til din bolig eller dit kontor. Det er noget, vi oplever, bliver stadigt mere væsentligt, da hjemmerøverier og tricktyverier lever i bedste velgående.

En dørtelefon er særligt relevant i lejlighedskomplekser eller i ældreboliger, hvor det er ekstra vigtigt at kunne holde øje med, hvem der kommer og går. Dog oplever jensen-installation elektrikere også, at stadig flere virksomheder ønsker anlæg med dørtelefoner, så de i højere grad kan kontrollere, hvem der får adgang til bygningerne. En dørtelefon er derfor i høj grad relevant for mange.

Ønsker du en dørtelefon ved din bolig, kontor eller i et lejlighedskompleks, hjælper vi dig gerne med at installere og servicere.

associations door phone picture
Door Phone

Vi samarbejder med kvalitetsbrands

Når du får installeret en dørtelefon, skal den give dig tryghed og sikkerhed i hjemmet eller på kontoret. Derfor er det også vigtigt, at dørtelefonen er funktionel og virker efter hensigten. For at sikre dette samarbejder vi med nogle af landets mest kendte brands såsom Videx, så vi kan garantere dørtelefoner i høj kvalitet.

Ved at tilbyde nogle af de bedste dørtelefoner på markedet, sikrer vi også, at du som kunde kan få installeret en løsning, der lever op til dine behov. Har du derfor f.eks. brug for en dørtelefon med video, er det noget, vi kan sørge for at indfri, fordi vi har adgang til så stort og professionelt et udvalg.

Skriv en email eller ring på 5281 8592

Ring til os på

+45 50 35 08 36

Send en mail på

info@jensen-installation.dk

Find os her

Sydmarken 32b, 2860 Søborg

Derfor skal du vælge os

Prisgaranti

Vores prisgaranti, sikre at du altid får den bedste pris på dit projekt.

Byggegaranti

Vores byggegaranti gælder i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

En tilknyttet rådgiver

Med en fast rådgiver, slipper for at kommunikere og planlægge dit projekt med flere håndværkervirksomheder

Forsikring

Vi sørger for, at dine ting og vores håndværkere er dækket af en forsikring

KUNDEANMELDELSER

trustpilot_black